Una atenció ben segura

 

 

La seguretat dels pacients és una prioritat estratègica per a Germans Trias, que disposa de diversos programes destinats a prevenir els principals esdeveniments adversos que sabem que ocorren als hospitals, com les infeccions, les caigudes, els errors en cirurgia, les úlceres en malalts que fa dies que són al llit o els errors de medicació.

Els professionals de Germans Trias poden notificar qualsevol incident que hagin detectat relacionat amb la seguretat dels pacients a través del programa de notificació del Departament de Salut (anomenat TPSC Cloud). Després, un equip especialitzat en aquests temes l’analitza i pren accions correctores. L’objectiu és fer l’organització cada vegada més segura per als pacients.

 

Política de Seguretat dels pacients de l'Hospital Germans Trias

Consulteu-la aquí.

 

Formació per a pacients

Els pacients i usuaris també es poden formar per a una assistència més segura. El Departament de Salut ofereix aquest curs en línia.

A més, l'Hospital Germans Trias, com ja han fet altres centres de l'Institut Català de Salut, ha posat en marxa la campanya "Cuidem la teva seguretat, dona'ns un cop de mà", per conscienciar de la importància de la seguretat durant tot el procés assistencial.

Per a qualsevol qüestió, no dubteu a contactar amb la Direcció de Qualitat a través del correu electrònic qualitat.germanstrias@gencat.cat.