Formant especialistes des del 85

 

L’Hospital té una llarga trajectòria docent, ja que forma especialistes des de l'any 1985 i, des de llavors, l'oferta d'especialitats i de places no ha deixat de créixer. En total, 34 promocions s’han format al nostre hospital entre l’any 85 i el 2019.

 

Durant aquests anys, més de mil professionals han fet la seva residència a Germans Trias, dels quals prop d’un 40% s’ha quedat a l’Hospital amb alguna modalitat contractual. La creació el 2012 de les beques de retenció talent ha estat una aposta del centre en aquesta línia.


 

 

El 2019 s'han incorporat un total de 61 residents a l’Hospital: 54 professionals mèdics, tres professionals de Farmàcia i 4 infermeres. També s'ha donat la benvinguda a 14 residents de Medicina Familiar i Comunitària.

 

 

 

 

En els darrers anys, l’Hospital Germans Trias s’ha anat posicionant cada cop millor en la tria de centres dels residents de medicina amb millor nota. A més, aquest 2019, més de 250 futurs residents van omplir la sala d’actes el dia de portes obertes, cosa que demostra la consolidació de l’Hospital com a centre formador.