Rotacions externes

 

Els residents poden optar, també, a realitzar un període formatiu en un altre centre si necessiten aprendre tècniques que no es practiquen a Germans Trias i que, segons el seu programa de formació, són necessàries o complementàries.

 

El Great Ormond Street Hospital for Children de Londres; el Yale New Heaven Hospital, als Estats Units; l’Hospital Nossa Senhora da Paz de Cubat a l’Angola, o la Clínica Mayo, a Arizona, són una petita representació dels hospitals on han rotat els nostres residents.

 

Albert Caballero, resident de Cirurgia General, està fent una rotació externa al Memorial Sloan Kettering. Des de Nova York ens explica la seva experiència. 

 

 

D'acord amb l'article 21 del Reial Decret 183/2008, que determina i classifica les especialitats en Ciències de la Salut, l'autorització de les rotacions externes depèn de cada Comunitat Autònoma.

 

A Catalunya, l'òrgan competent per a l’autorització de les rotacions externes és la Direcció General de Planificació i Recerca en Salut. Per vehicular-ho, les sol·licituds de rotacions externes a l'Hospital Germans Trias s'han de dirigir a la Comissió de Docència amb un mínim de dos mesos d'antelació.

 

Podeu escriure un correu electrònic a formpostgrau.germanstrias@gencat.cat o trucar al telèfon 93 497 84 86 de 8 a 15 h.