Jornades de Portes Obertes 2023

L'Hospital Germans Trias acull les Jornades de Portes Obertes de l'any 2023 per a futurs residents entre els dies 20 i 24 de març, ambdós inclosos. Enguany, com en l'edició anterior, les sessions s'imparteixen en línia.

 

La Comissió de Docència de l'hospital organitza una setmana de reunions virtuals amb els residents de les diferents especialitats, en les quals us informaran de les opcions formatives que ofereix el centre i resoldran els dubtes que us puguin sorgir. A la pàgina web podeu consultar el calendari de reunions amb totes les dates i horaris actualitzats, així com accedir al formulari d'inscripció per assistir a les sessions.

 

Durant aquests dies, també podreu endinsar-vos en cadascun dels serveis assistencials que formen l'hospital i conèixer de la mà dels seus residents actuals els espais on treballareu, les rutines que seguireu i, en general, el vostre dia a dia com a futurs residents del Germans Trias, a través d'un seguit de vídeos que anirem penjant a Youtube, Twitter i Instagram. 

 

Per qualsevol dubte, podeu adreçar-vos al següent correu: formpostgrau.germanstrias@gencat.cat.

 

Què opinen els nostres residents del Germans Trias?

Segons l’enquesta de satisfacció que van omplir els residents l’any passat, aquests van valorar, molt especialment, determinats aspectes, com ara el procés global de la docència, d’adquisició de competències professionals, les facilitats per a assistir a cursos i a congressos i per a fer recerca. També van destacar la supervisió de presència física durant les rotacions i la valoració dels caps de serveis.

 

 

 

Avui pots conèixer el Servei de Pneumologia